Despre Noi

  

Bine ați venit la JustVape.ro!

JustVape.ro aduce pentru dvs. cele mai bune țigări electronice de pe piață. Suntem o companie cu o importantă experiență în domeniul țigărilor electronice.

Dezvoltarea acestui business a început din dorința de a renunța la fumatul țigărilor tradiționale, având în vedere cât de nocive sunt acestea pentru organismul nostru. Acest lucru, precum știm din propria experiență, nu a fost deloc ușor.

Am încercat aproape orice și eram pe cale să renunțăm în momentul când a apărut pe piață țigara electronică. După multe ore de cercetare am cumpărat prima țigară electronică devenind astfel vaperi în loc de fumători.

Am avansat mult de atunci. Am încercat sute de arome și diferite tipuri de țigări electronice. De aceea, garantăm că am selectat cele mai bune produse pentru clienții noștri. Am pregătit cele mai eficiente și ușor de utilizat produse atât în magazinele noastre locale cât și pe website.

Cu siguranță veți găsi ceea ce căutați în magazinul nostru, fie că sunteți un vaper începător sau experimentat. Toate produsele noastre sunt selectate în urma testelor, pentru a vă putea oferi cea mai bună calitate.

Personalul nostru este calificat și pregătit să vă ajute cu informații și sfaturi pentru a selecta țigara electronică potrivită stilului dvs. de viață, aroma ce vi se potrivește, precum și modul în care trebuie să aveți grijă de țigara dvs. electronică.